Fitzcarraldo
Pianot
Hiss till galgen
Suspiria
En kvinnas martyrium
Guldfeber
Opera
National Theatre
Folkets Bio
Köp & boka biljett
Elektranytt
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Skolor och förskolor är välkomna till dagisbio, skolbio och filmföreläsningar. Man kan också kontakta oss för visning av elevernas egna filmer på bion.

MATINÉ

40 kr brukar en knattebio kosta och 60 kr tar vi för SIX-TEN matinébiljett (filmer som är över en timme långa). Vi visar barnfilm till låga priser varje lördag-söndag eftermiddag (oftast inte under sommaren). Knattebio - vänder sig till förskolebarn. Six-ten - vänder sig till åldersgruppen 6 - 10 år.

KNATTEFILMER FÖR DAGIS OCH FÖRSKOLEKLASS

Förskolor och skolgrupper är välkomna att köpa biljetter till grupprabattspris, men även andra är naturligtvis välkomna. Ordinarie biljettpris för stora och små: 30 kr. Om föreställningarna blir fullbokade kan extra föreställningar tillkomma i samma vecka. Kontakta Anders Eriksson på 021-12 30 60 elller på mail: anders@elektrabio.se.

 

SKOLBIO

På Elektra visas film från hela världen på olika språk och med många teman. Finns det ett skolämne, så finns det en film! Skolklasser är välkomna på våra ordinarie visningar på både dag- och kvällstid, men är man många kan man också önska sig skäddarsydda tider och filmer. Biljettpriset är 40 kr per elev (Gäller endast på utaviserade skolvisningar, ej på ordinarie filmvisningar) och det är bra om man bokar i förväg. Det går också att visa elevernas egna filmer på bion, kontakta Leif Pettersson för kostnadsförslag på telefon 021-470 20 11.

 


Publicerad 10/6 2016 kl 13:20. Senast uppdaterad 10/6 2016 kl 13:40.
Folkets Bio Elektra i Västerås  |  Sintervägen 6, 721 30 Västerås  |  021 - 12 30 60  |  elektra@elektrabio.se